Tips om kosten te besparen!!

Radiatoren:
Tip 1: Radiatoren graag laten verwijderen, indien u hierachter afgewerkt wilt hebben. Indien niet, dan worden de radiatoren afgeplakt en zover mogelijk afgewerkt.

Trapleuningen: 
Tip 2: Trapleuningen (m.u.v. beugels/bouten) graag verwijderen, zodat wij een correct stuk werk kunnen afleveren.

Schakelaars:
Tip 3: Schakelmateriaal ook graag verwijderen (alleen afdekplaatjes dus, zodat het binnenwerk van de wandcontactdoos gewoon blijft zitten!). Wij plakken dat netjes voor u af.

Deuren:
Tip 4 : Indien wij in het hele huis moeten zijn, is het prettig als u de deuren verwijdert (m.u.v. toiletdeur) en deze b.v. in de badkamer plaatst (op de deur met plakband even de ruimte vermelden)

Drogen:
Tip 5: Na onze werkzaamheden dient u goed te ventileren en te stoken tot uiterlijk 19 graden Celsius. Ook als het werk ogenschijnlijk droog is, doorgaan met verwarmen en dit rustig per dag met 1 à 2 graden verhogen (u voorkomt op deze manier scheurvorming). In overleg kunnen wij onze eigen bouwdrogers meenemen om de droging verantwoordt te bespoedigen. Tevens graag tijdens onze werkzaamheden voor warmte zorg dragen. Indien dit niet mogelijk is zullen wij zelf met een petroleumgestookt warmtekanon de ruimte verwarmen.

Afplakken: worden uitgevoerd
Overige Tips: Afplakken van ramen, deuren, sanitair, keuken e.d. kan door ons bedrijf uitgevoerd. Een speciale totaalprijs kan dan worden afgesproken. Vloeren daarentegen niet zelf afdekken met plastic, zachtboard of karton. Wij gebruiken daarvoor stuclopen. Om de kosten laag te houden betaalt u voor de stuclopen de prijs die wij ook betalen
Onder de CV zal op breedte van de installatie strak naar de vloer worden worden afgeplakt, aangezien er tussen de leidingen e.d. geen correct werk kan worden afgeleverd

Werkzaamheden:
Tijdens onze werkzaamheden is het niet mogelijk andere aktiviteiten te laten plaatsvinden!!! Dit om stagnatie te voorkomen (indien toch noodzakelijk dan graag even in overleg)

Garantie:
LET OP!! Voor scheurvorming in plaatmaterialen ( Farmacel, gipsplaat e.d.) kunnen wij geen garanties verstrekken. Alle fabrieks- en materiaalvoorschriften zullen door ons worden toegepast, maar ondanks dit kan er wel eens scheurvorming ontstaan door de werking (mochten er toch problemen komen dan lossen wij dat samen op correcte wijze op).
Voor verkleuringen door schimmelvorming, verf of stiftstrepen o.i.d. kan helaas geen garantie worden verstrekt.

Klachten:
Mochten er klachten zijn (wij hopen en gaan er vanuit van niet), dan komen wij graag één keer terug voor herstel. Graag dan even een lijstje maken met de tekortkomingen a.u.b.
Offerte:
Wij gaan bij offertes uit van een “behang / spuitklare ondergrond”. Houtachtige ondergronden kunnen niet met stucwerk/sierpleister worden afgewerkt en zijn dus automatisch niet in onze offerte verwerkt.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan