Beton Cire

Beton Ciré voor uw Badkamer

Onze stukadoors werken graag u badkamer af met beton cire. Met ruime overtuiging kunnen wij zeggen dat wij gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van verschillende betonlooks voor Badkamers en of andere ruimtes. Beton cire is een waterdicht product, waardoor het ook goed te gebruiken is in de douche en voor de vloeren.

Vraag een offerte aan

Prijs beton cire

De prijs van beton cire is afhankelijk van een aantal factoren. Het aantal m2 en de ondergrond zijn doorslaggevend voor de prijs. Hoe meer meters hoe lager de prijs en in de meeste gevallen moet de ondergrond eerst geschikt worden gemaakt wat aardig wat kosten met zich mee kan brengen.

Coating BetonLook

Betonlook is een hoogwaardig en waterbestendig cementproduct. Door toevoeging van speciale toeslagmaterialen en harsen verkrijgt het een enorme hardheid met toch een hoge flexibiliteit. Tegen het intrekken van vuil, oliën en schoonmaakmiddelen wordt het product afgewerkt met een speciale slijtvaste twee-componentencoating.

Beton Cire in kleur

Het product is uitermate geschikt voor badkamers, keukenbladen, wanden, vloeren, maatwerkmeubels e.d. Het strakke uiterlijk en steenachtige uitstraling creërt een natuurlijke en warme sfeer.

Aan variatie geen gebrek; onze Beton Ciré is leverbaar in meer dan 50 kleuren!

Het is een nieuwe trend om badkamer wanden en vloeren te voorzien van een beton look in plaats van tegels. Het geeft een mooie levendige uitstraling zonder voegen die met de tijd voor enorme problemen kunnen zorgen en of kit naden die op een gegeven moment gaan schimmelen.

Beton cire in plaats van tegels!!

Beton cire als afwerking voor uw badkamer is volledig van deze tijd.  Steeds meer mensen kiezen voor de betonlook inplaats van de tegels. Beton Look afwerking voor de Badkamer/ Toilet/ Keukenblad is een trend aan het worden en wij merken dat door vele offerte aanvragen die wij nu ontvangen in vergelijking met een paar jaar terug. er na in vergelijking met

vraag nu een offerte aan