Meer informatie over deze dienst kunt u verkrijgen via ons contactformulier


Sierpleisters

De sierpleister is een afwerking op basis van kunstharsdispersie aangevuld met granietkorrels en vulmiddel. Deze combinatie staat garant voor een praktische afwerking en een solide structuur. De meest gebruikte sierpleister is Spachtelputz.

Met onze traditionele sierpleisters creëert u een eigentijdse was, stoot, kras- en slagvaste wandafwerking. Bij Zeister Stukadoors kunt u kiezen uit een variatie van verschillende keuzes: voor ieder wat wils.
Van een traditionele grove structuurpleister tot een moderne fijne schuurpleister, spachtel- of designputz. Een dikte variërend van 0,5 tot 3,0 mm dik, in mat en zijdeglans en onze sierpleisters zijn in nagenoeg iedere kleur te realiseren.
Zo zorgen wij ervoor dat uw traditionele sierpleister een bruikbare, eigentijdse en moderne wandafwerking wordt.

Spachtelputz:

Spachtelputz is verkrijgbaar in verschillende diktes variërend van 1,0 tot 3,0 mm. Deze methode is erg veelzijdig doordat het materiaal te mengen is met alle kleuren.
Wij brengen geen materialen aan die u zelf heeft aangeleverd. Om u de 5-jarige garantie op het geleverde werk te kunnen garanderen gebruiken wij uitsluitend ons eigen materiaal wat van hoogwaardige kwaliteit is.

Granol:

Granol wordt met een spaan op de muur aangebracht. Het kan zowel binnen als buiten worden aangebracht. Granol kan in een waaiervorm worden aangebracht, maar ook staand, in welk geval men een op boomschors lijkende structuur te zien krijgt. Ook is granol een afwerking die kan worden overschilderd met latexverf.

Graniet pleisters:

De granietpleister is decoratief meerkleurig pleisterwerk bestaat uit kunstharsdispersies en fijne en grove natuursteenkorrels.
Deze pleister geeft een heel natuurlijke uitstraling, doordat de korrels vanwege hun oorsprong allemaal net iets anders van kleur zijn.

Eigenschappen:

Grovere en fijnere structuren mogelijk
Zowel binnen als buiten te gebruiken
Niet overschilderbaar
Boen- en stootvast
Te reinigen met sierpleisterreiniger

Al ons werk wordt standaard geleverd met 5 jaar NOA-garantie.

Meer informatie over deze dienst kunt u verkrijgen via ons contactformulier.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan