Glad stucwerk

Meer informatie over deze dienst kunt u verkrijgen via ons contactformulier

Glad stucwerk wanden en Plafonds

Glad stucwerk is een zeer strakke afwerking van een wand of plafond. Houdt u van een nette frisse aanblik van u wanden en plafonds? Dan is pleisterwerk de juiste keuze voor u.

Wij zijn gespecialiseerd in glad stucwerk hieronder een fotoalbum van projecten die gerealiseerd zijn.

Wij zorgen ervoor dat uw wanden of plafonds spiegelglad worden gestuct en ze zijn na afloop geschikt om te sausen/schilderen. Hierbij kunt u voordelig bij ons terecht voor een selectie aan verschillende afwerktechnieken.

Goed om te weten: bij vakkundig aangebracht stucwerk draagt deze techniek bij aan een stijging in de waarde van het pand.

1.22
1.11

Wanneer u besluit om uw wanden & plafonds door ons te laten sausen na het stucen dan kunt u een enorme korting verwachten.

Een hedendaagse moderne afwerking is het glad en vlak bepleisteren van wanden en plafonds. Dit zorgt voor een luxe en rustige uitstraling met een ruimtelijk effect. Glad pleisterwek past in elk interieur.

uw_gespecialiseerd_stukadoorsbedrijf

De stukadoors van Zeister Stukadoorsbedrijf zijn voornamelijk werkzaam in en rondom de regio’s Zeist, Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Hilversum, ‘t Gooi, De Bilt, Bilthoven, Driebergen, Soest, Baarn, Soesterberg, Leersum, Doorn, Vianen, Woerden, De Meern, Maarssen en Leidsche Rijn.

Meer informatie over deze dienst kunt u verkrijgen via ons contactformulier.